Referanser

 

ReWire

Alternativ Psykosensorisk Terapi

 

 

REFERANSER

"Jeg hadde i løpet av de 5 siste årene kvidd meg til å treffe venner og bekjente. Jeg synes jeg var blitt for tykk og hadde veldig dårlig selvtillit. Når det var fester og sammenkomster, fant jeg alltid unskyldninger for å ikke delta. Etter èn behandling hos Randi skjedde ting nesten umerkelig, ting bare falt på plass. Det store er at jeg nå oppsøker venner og synes det er kjempekjekt. Ingen problem.

 

Det har nå gått 2,5 år siden behandlingen og jeg har det fremdeles like bra."

 

 

"Og nylig hadde jeg en undersøkelse på sykehuset som jeg grudde meg veldig til. Jeg hadde en time med Randi på Skype. Jeg sluttet og grue meg og alt gikk helt fint"

 

Kvinne, 60 år

 

 

"Etter en nattevakt der jeg opplevde et uventet og ganske skremmende dødsfall, begynte jeg å kvie meg for å gå på jobb. Jeg var på en behandling, og Randi fikk dette problemet mitt helt vekk! Jeg kan nå tenke på hendelsen uten at det gir meg dårlige følelser, og kvier meg ikke lenger for å gå på jobb.

 

6 mnd senere og dette er fremdeles ikke et problem lenger"

 

Kvinne, omsorgsarbeider

 

"Jeg har fått hjelp med min overbekymring, generalisert angstlidelse, for forskjellige ting som dukker opp. Familie, venner og andre problem. Det er veldig godt å endelig ha fått et normalt nivå på dette :) Problemet var løst på en konsultasjon."

 

Overbekymringen har ikke kommet tilbake nå når det har gått 7 måneder"

 

 

Kvinne, 63 år

Copyright @ All Rights Reserved